Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

А ЯК ЖЕ «ФІЛІЖАНКА»?

бабійНапередодні Нового року колектив журналу «Перевал» написав заяви на звільнення. Про це на сесії обласної ради повідомила редактор журналу Ольга Бабій вже після того, як обласна рада подякувала їй за роботу.

Пані Бабій прокоментувала, що вона пережила ревізію податкової інспекції, і їй як керівнику та колективу не було висловлено жодних зауважень. Про це головний редактор також відзвітувала й у національну спілку письменників.
За словами Ольги Бабій, вони випустили понад півсотні книжок, які їй усі довелося прочитати. А тепер у неї вже виникло бажання писати книги, бо часу залишається небагато.
«Щиро хочу надіятися, що нова редакція буде працювати успішно і добре», – підсумувала вона.
«Дякуємо вам за вашу прекрасну роботу, яку ви дуже малим, зате потужним колективом, випускали, – сказав голова облради свободівець Василь Скрипничук. – Пам’ять про вас і журнали вже є в історії. А ви живіть довго, щасливо і трудіться на благо неньки України».
Тут слід згадати про те, що півроку тому депутати обласної ради, зокрема саме «свободівці», ставили під питання керування О. Бабій не лише журналом «Перевал», а й ОТБ «Галичина».
То чи не слід, бува, очікувати, що вже у 2014 році прикарпатці дивитимуться і ОТБ без звичної «філіжанки кави» та головного редактора до якого так звикли за останні два десятиліття?
Василь Ксьондзик

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності