Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

А хто ще може вештатися в комендантський час після ракетної атаки

На Київщині спіймали порушників комендантської години з гранатами та вибухівкою.

Ще знаходяться люди, які порушують комендантську годину та навіть скоюють правопорушення. Так під час комендантської години у Київської області спіймали людей, які перевозили боєприпаси.
Про це повідомляють телеграм-канали з посиланням на очільника поліції Київської області Андрія Нєбитова.

«Одразу двох правопорушників із боєприпасами викрили поліцейські у Великій Димерці та Білій Церкві цієї ночі. Жоден не міг пояснити, ні чому порушує комендантську годину, ні навіщо зберігає вибухівку. Загалом у них виявили п’ять гранат в машині, зброю і набої вдома», – розказав очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, що 6 жовстня правоохоронцям у Чернівецькій області вдалося затримати 20 громадян України, які нелегально намагалися потрапити до Румунії та Молдови.

А поліцейські Києва викрили шахрайську схему присвоєння зловмисниками донатів та продажу автомобілів, призначених для ЗСУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності