Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

А ПАРКАН УЖЕ НА СВОЄМУ МІСЦІ…

На початку минулого тижня у місті Буча Київської області місцеві активісти розібрали восьмиметровий паркан, а точніше – ворота та кілька пролетів біля них, довкола ділянки, яка належить екс-віцеспікеру ВР комуністу Ігорю Калетнику.
Паркан огороджував територію лісу у 15 га. За парканом активісти виявили мисливські загони та вишки для майбутніх vip-мисливців для відстрілу загнаної на їх замовлення дичини…

parkan2Проте, не минуло й тижня, як ворота та розібраний паркан уже були відновленні!!!

Про це у Фейсбуці повідомила Lora Pashko. «Поїхала в Бучу, вранці в новинах показали, що почали розбирати паркан. Ну-ну …а розібрані ворота вже на місці (і одні, і другі).

«Як вам парканчик? Якщо що, то мій зріст 180 см. з. и. охорона під’їхала на третьому або четвертому кадрі»,  – пише дівчина, додаючи фото.

Отож, картинку «ліквідації» паркана журналісти відзняли…, а далі – можна продовжувати впроваджувати у життя обіцяне «покращення» у вже звичній для України формі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

P. S. Також 27 серпня львівські активісти разом з головою місцевої ОДА Олегом Синюткою поїхали на озеро Задорожне (Миколаївський район), що недалеко Львова, аби теж «проінспектувати» територію довкола водойми, в результаті чого, на кшталт Саакашвілі в Одесі та активістів з Бучі, знищили кілька парканів, які закривали доступ до озера.

Хочеться сподіватися, що хоча б «робота» львів’ян не стане показовою, так, для «камери»…

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності