Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

А “Рошен” не збиткує

Петро Порошенко в ефірі одного з українських телеканалів зізнався, що продажі кондитерської продукції компанії “Рошен”, що йому належить, в Україні зросли на 13% після введення заборони на неї в Російській Федерації.

Росспоживнагляд заборонив постачання цукерок “Рошен” в кінці липня. Глава відомства Геннадій Онищенко заявив, що цукерки “Рошен” порушують вимоги законодавства РФ через наявність в них канцерогену бензапирену. Крім того, “Roshen” звинуватили в тому, що його продукція не відповідає інформації, яка вказана на етикетці.

У такому кроці Росії побачили спосіб тиску на Україну для запобігання підписання угоди про асоціацію з ЄС і помсту особисто Порошенку за санкції проти російських автомобілів.

Деякі експерти при цьому закликали українців всіляко підтримати “Roshen” на зло Росії. “Незважаючи на шкідливість цукру, кожна з’їдена цукерка від “Roshen” повинна бути нашою національною відповіддю на ультиматуми Путіна. Якщо їсте солодке – їжте солодке від Порошенка”, – заявив, наприклад, політтехнолог Арсенія Яценюка Олег Медведєв, пише finance.ua.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності