Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

…А ще можна його заочно поцілувати в сраку і навіть розстріляти, – заочно арештували бізнес-партнера Коломойського

Вищий антикорупційний суд заочно взяв під варту бізнес-партнера Ігоря Коломойського Михайла Кіпермана.

НАБУ і САП підозрюють його в організації схеми із заволодіння електроенергією ПрАТ «НЕК «Укренерго» та легалізації отриманих від її продажу коштів.

На засіданні прокурор САП зачитав листування, які нібито підтверджують контроль Кіпермана над ТОВ «Юнайтед Енерджі» та іншими компаніями-фігурантами розслідування.

Рішення ухвалила слідча суддя ВАКС Леся Федорак.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ухвалу можуть оскаржити до Апеляційної палати ВАКС.

Раніше НАБУ і САП повідомили про підозру чотирьом особам у заволодінні електроенергією «Укренерго» на 716 млн грн та легалізації коштів.

Як зазначають правоохоронці, Кіперман був колишнім членом наглядової ради «Укртатнафти».

Слідство встановило, що з його ініціативи першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну з рахунків компанії вивели майже 600 мільйонів гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Українці ж кажуть на подібні новини, що влада його ще може заочно ще поцілувати в сраку або навіть розстріляти… що від цього змінилося, чи повернули державі і громадянам поцуплені гроші, чи злодій почав при цьому “заочному арешті” гірше жити? Що окрім показовості?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності