Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Achtung! Європейський маньяк у франківську…

Manijak-webВ обід у понеділок, 2 грудня, несподівано в мережі Фейсбук з’явилося повідомлення від пана Сергія Чирви, в якому він попереджав, що в Івано-Франківську з’явився якийсь молодий «неадикват», що на розі вулиць Незалежності та Франка роздавав усі запрошення на київський «Євромайдан».

Разом з повідомленням, що підтверджувалося фото, пан Чирва повідомив, що цей молодик з явно затьмареним (алкоголем чи чимсь гіршим) поглядом, тримаючи в одній руці листівки-запрошення, в іншій тримав уламок скла, подібний до ножа, одним краєм обгорнутий у газету.    Далі, згідно повідомлення, «маньяк» з листівками і уламком скла попрямував на Вічевий майдан до мітенгуючої молоді, а дописувач соцмережі з фотокамерою на телефоні спробував його відслідкувати, щоб попередити правоохоронні органи про можливу загрозу. Та як на зло, як і буває у таких випадках, жодного правоохоронця поруч не виявилося, а невідомий чоловік у явно неадекватному стані красиво загубився у студентському натовпі на «Євромайдані»…
Можливо хтось із читачів упізнає згадану особу на фото, у такому випадку Редакції «ЗЛ» прохання негайно повідомити про це правоохоронні органи.
А від себе лиш можемо додати, що нам і без усіляких «тітушок» не доводиться нудьгувати…
Редакція

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності