Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Африканці із політичними провокаціями добралися й до Тернополя (фото)

Вчора о 7.00 ранку в Тернополі декілька темношкірих студентів вийшли на акцію протесту проти расизму та рабства.

Де ці гості нашої країни знайшли зокрема в Тернополі та й в Україні в цілому рабство і расизм не відомо, але дуже схоже на те, що цей перфоменс був замовлений їхніми співплемінниками та АНТИФА з закордону.
Мета цієї акції дуже проста, – спровокувати тернополян до будь-якої форми насильства та стати сакральними жертвами, після чого організувати в місті і не тільки акції на зразок тих які проходять в США для чого задіяти темношкірих студентів, яких досить багато навчається як в Тернополі так і по всій Україні.

Свідомі тернополяни побачивши цю акцію-провокацію, звісно, що бити темношкірих не стали, а викликали на місце події поліцію, яка і припинила цю незаконну акцію під час часткового карантину.


Наразі депутат Тернопільської обласної ради Богдан Яциковський звернувся до СБУ з вимогою з’ясувати мотиви та підбурювачів цієї акції темношкірих африканських студентів у Тернополі, адже подібні провокації можуть призвести до дестабілізації ситуації та спалахів насилля на Тернопільщині.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності