Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Агітаційна машина рф базуватиметься на педагогах із ветеранів-зеків

кацапська влада агітує своїх військових, які за станом здоров’я вже не здатні воювати, перекваліфіковуватись у педагоги. Раніше ж повідомлялося, що в рф багатьох ветеранів пвк “вагнер” перепрофілювали у педагоги… 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«У декількох регіонах рф у педагогічних вищих навчальних закладах запровадили програми перекваліфікації для громадян рф, які брали участь у війні з Україною. Жодних обмежень немає, це можуть бути учасники будь-яких формувань, у тому числі ПВК. Також не важливо, якою була первинна освіта майбутніх «педагогів». Після проходження навчання вони отримають право стати шкільним учителем», – ідеться в повідомленні.

Зокрема, російські військові, які найближчим часом завершать перенавчання в рамках програми міністерства освіти рФ, стануть викладачами уроків історії, фізкультури та основ безпеки життєдіяльності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окремо вони проводитимуть заходи у рамках початкової військової підготовки (НВП).

Не виключено, що таких «педагогів» будуть також відряджати на ТОТ України для посилення пропагандистського впливу та мілітаризації української молоді.

«Варто звернути увагу також на той фактор, що ці вчорашні військові можуть страждати на розлади психіки, а їх допускатимуть до роботи з дітьми», – зауважили в Центрі національного спротиву.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності