Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Акули з’їли біля берегів Болгарії крипто-шахрайку Ігнатову, яка вкрала $4 мільярди!!!

…ця новина звучить менш абсурдніше, ніж наступна:

Засновницю криптовалютної піраміди OneCoin Ружу Ігнатову, яка перебуває в розшуку, вбили на яхті в Іонічному морі ще в листопаді 2018 року. Про це повідомили ряд ЗМІ, буцімто з посиланням на документи болгарської поліції. Відомо, що доведено багаторазово Історією, що людей, які в когось вкрали і боргують астрономічні суми, ніхто ніколи не вбиває, щоб не взяти на себе їхній борг, а тому їх, коли знаходять примушують борг “відпрацювати”. Пригадайте йсторію із відомим МММ-інвестом, чи вбила російська мафія Сергія Мавроді в тюрмі чи після – ні, він помер своєю смертю…

Нагадаємо, що Ружа раптово зникла у 2017 році разом з $4 млрд, що належали ошуканим вкладникам фінансової піраміди OneCoin. Відтоді майже не було згадок про її перебування. Наприкінці січня її пентхаус в Лондоні, в якому вона нечебто ніколи й не жила, планували продати, але юристи шахрайки подали офіційну заяву про право власності. Тоді ж поліція і журналісти припускали, що вона жива.

Однак цю версію спростовує інформація, опублікована BIRD. Смерть Ігнатової буцімто підтверджують не пов’язані з OneCoin документи, зібрані правоохоронними органами під час розслідування вбивства поліцейського.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заступник прокурора Софії Христо Крастев заявив, що цю інформацію не можна використовувати як докази, оскільки вона надана анонімними джерелами.

Згідно з документами, Ружу Ігнатову вбили на замовлення Христофороса Аманатідіса, якого BIRD називає колишнім наркобароном. Такі дані інформатор поліції отримав від одного із родичів підозрюваного, коли той був у нетверезому стані. Він розповів, що його бос «вжив заходів, щоб Ігнатова зникла». Журналісти припускають, що Аманатіділіс замовив вбивство Ігнатової, щоб стерти сліди участі в її шахрайській схемі з OneCoin. Зауважимо, що зникають частіше пластичні хірурги, які допомагають таким шахраям розчинитися в натовпі із новими зонішністю і пальчиками, і “її” роль та участь у шахрайській схемі теж начебто вже відома, а ось наркобарона-грека?..

Що відомо про Ружу Ігнатову та OneCoin

У 2014 році Ігнатова запустила OneCoin. Генпрокуратура США стверджує, що за перші три роки в піраміду Ігнатової інвестували $4 млрд. Однак ЗМІ повідомляли про значно більші суми.

Її оголосили в розшук, однак поліція втратила слід Ружі ще у 2017 році. Є версія, що криптошахрайка користується підробленими документами. Федерали не виключають і того, що вона могла змінити зовнішність.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності