Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

БАЛОГА: Порошенко веде подвійну гру

На своїй сторінці у Facebook Віктор Балога призиває Петра Порошенка дати оцінку діям Павла Клімкіна, а саме з приводу рукостискання Клімкіна і представника РФ в ООН Віталія Чуркіна.

«Президент України, як найвища посадова особа, яка згідно Конституції відповідає за зовнішню політику, має дати належну оцінку рукостисканням свого підлеглого Павла Клімкіна і представника РФ в ООН Віталія Чуркіна.

Така поведінка принижує кожну українську сім’ю, яка втратила у цій війні близьку людину. Цей жест – ​плювок в обличчя кожному українцю, який забрав гроші у сім’ї і передав їх для перемоги у війні. Це рукостискання ображає кожного волонтера, який став тилом для Збройних сил.

Якщо дипломат за освітою Петро Порошенко мовчить з приводу поведінки Міністра закордонних справ, значить він підтримує і поділяє таку позицію. І я не бачу в цьому нічого дивного. Для мене було загадкою, чому наш Президент призначив представником України в ООН Володимира Єльченка. Я добре знаю цю особу ще з часів роботи в Секретаріаті Президента. У свій час я був ініціатором його звільнення з посади посла в Республіці Австрії, коли з оперативних джерел стало відомо, що він працює в інтересах Російської Федерації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Через це, я не здивувався, коли Янукович призначив послом у Російській Федерації саме Єльченка. Дивно, чому Порошенко саме зараз відправляє його представляти інтереси України в ООН. І як після цього не повірити, що Банкова перебуває у певних домовленостях з Москвою, про що вже й так здогадуються усі, в тому числі і наші партнери на Заході?» – ​підсумував Віктор Балога

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності