Аліса у розмові з російськими ЗМІ розповіла, що викупила телятко, щоб врятувати його від забою. Американка періодично в різних країнах світу купує тварин, аби врятувати їх від смерті.

Я викупила телятко для того, щоб його не з’їли. Вирішила відвести його в таке чудове місце та показати йому країну,
– каже Аліса.

Громадянку США звинуватили в організації несанкціонованого мітингу через її вигуки про те, що тварини – не їжа. Вочевидь, у росії це вважають злочином.

Тварину, яку вигулювала біля Кремля американка Аліса, конфіскували й відправили в реабілітаційний центр… Чи будуть США міняти теля на когось, на разу не є відомо, адже в Америці російських тварин у заручниках нема, а ось в росії вже перебуває один херсонський бандерівський єнот…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Аліса колись бувала і в Україні

У вересні 2021 року з’ясувалося, що американка Аліса Дей, яка тоді мешкала в Дніпрі, тримає вдома порося та теля. Вона викупила тварин на Olx, щоб їх не віддали на забій. Перехожим здалося, що теля дуже втомлене, тому вони подзвонили в поліцію.

Тварин на вимогу поліції та орендодавця, на квартирі якого Аліса утримувала їх, передали у притулок. Свій вчинок американка пояснювала тим, що вона прагне рятувати тварин і робитиме це до смерті.