Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Американська ядерна зброя набагато сильніша за російську, – преможець Путіна в Сирії Трамп

Дональд Трамп припустив свою участь у наступних президентських виборах в США, які відбудуться у 2024-му році.

Під час виступу перед численними прихильниками в Арізоні Трамп знову заявив, що не визнає поразки на минулих виборах, звинуватив «Демократичну партію» у заколоті та назвав політику нинішнього глави держави Джо Байдена “катастрофою” для Америки.

Цього року ми повернемо Палату представників. Ми повернемо Сенат. І ми повернемо Америку, – це дуже важливо. А у 2024 році ми повернемо Білий дім, – заявив Дональд Трамп.
На мітингу в Арізоні було офіційно дано старт кампанії, в рамках якої штаб Трампа обіцяє проводити регулярні зустрічі з виборцями аж до виборів листопада 2024 року.

Коментуючи можливість повторного висування Трампа, Джо Байден заявляв, що це може підштовхнути його до боротьби за другий президентський термін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перед цим у своїй промові ще 22 березня Трамп розкритикував політику Джо Байдена і заявив, що американська ядерна зброя набагато сильніша за російську.

Нагадаємо, що раніше, будучи президентом США, Трамп не тільки вгамував Пн. Корею і Китай, але й віддав наказ атакувати російські війська у Сирії ракетами із моря та повітря, і Путін тоді не наважився навіть обмовитися прос вою червону кнопку…

У ранковому інтерв’ю Fox Business Стюарта Варні Трамп сказав, що якби він був президентом прямо зараз, це він би погрожував Володимиру Путіну ядерною війною, а не навпаки, як Путін зараз погрожує Світу, за що зазнав критики у провладних американських ЗМІ.

«Ми кажемо: «О, він (Путін) – це ядерна держава». Але ми більша ядерна держава. У нас є найкращі підводні човни у світі, найпотужніші машини, коли-небудь створені… Ви повинні сказати: «Подивіться, якщо ви ще раз погрожуватиме нам, ми відправимо їх, і ми будемо кататися взад-вперед, вгору і вниз по вашому узбережжю». Ви (звертається до Білого дому) не можете допустити, щоб ця трагедія продовжувалася. Ви не можете дозволити цим, цим тисячам людей померти».

Ще раніше, під час виступу перед донорами Республіканського національного комітету він жартома запропонував США «розмістити китайський прапор» на своїх військових літаках і «бомбити їх лайном» (Росію): «А тоді ми скажемо: «Китай це зробив,  це не ми зробили…», і тоді вони почнуть битися один з одним, а ми будемо сидіти, склавши руки, і дивитися».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності