Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Американські губернатори проти

Офіційно більше половини губернаторів США побоюються проникнення терористів разом з потоком біженців.
Губернатори не менше 24 штатів США відмовилися приймати сирійських біженців. Губернатори всіх штатів, крім одного, є представниками Республіканської партії, повідомляє канал CNN.

Дана подія сталася після того як надійшла інформація про те, що як мінімум один з виконавців терактів у Парижі прибув до Європи разом з потоком сирійських біженців.

Професор права Американського університету Стівен Владко сказав, що формально губернатори не можуть відмовити в прийомі біженців, оскільки дане питання знаходиться в компетенції федерального уряду. Однак без сприяння влади штатів федеральному уряду буде важко втілити в життя програму по розміщенню біженців.

З 2011 року в США прибули тільки 1 500 мігрантів з Сирії, але перший темношкірий президент Сполучених Штатів Барак Обама, про якого ходять чутки, що він прихований мусульманин, анонсував на 2016 рік програму з розміщення 10 000 сирійських біженців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Останнім часом перед Євросоюзом гостро стоїть проблема мігрантів та біженців. За даними ООН, в жовтні кількість біженців, які прибули в Європу, перевищила 500 000 осіб – ​це в два рази більше, ніж за весь 2014 рік. При цьому більше 514 000 осіб прибули морем. Тільки у вересні Середземне море перетнули близько 170 000 біженців. Ці дані є рекордним показником за місяць, а також вони в п’ять разів перевищують показники минулого року за цей період.

Для вирішення цієї проблеми в США створили групу по мігрантам з країн Північної Африки, що, вторглися в Європу, як уже тут починають називати це нашестя. У Держдепі тоді відзначили, що на надання допомоги мігрантам Управлінню Верховного комісара ООН у справах біженців США виділили 26 600 000 доларів.

Нагадаємо, що натомість Німеччина, яка однією з перших й заварила цю кашу з мігрантами, нині намагається спихнути 400 тис. цих, як вже доведено, вкрай небезпечних і невдячних мігрантів Україні, пропонуючи в якості компенсації три мільярди євро, які ці ж мігранти самі й проїдять у перші ж місяці.

Тарас Боднар , за матеріалами закордонних ЗМІ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності