Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Американський лібералізм – поскаржитися у поліцію на неякісну… наркоту

Мешканець штату Флорида Дуглас Пітер Келлі приніс поліцейським на перевірку метамфетамін. Чоловік підозрював, що дилер продав йому несправжній наркотик, повідомляє місцеве видання WDRB.

Інцидент стався у минулий вівторок, 12 червня, в місті Хоторн, у штаті Каліфорнія. Поліцейські розповіли, що 49-річний чоловік зателефонував у відділок і поскаржився на те, що метамфетамін, який він купив нещодавно, «погано на нього вплинув». На його думку, дилер під виглядом метамфетаміну продав йому іншу речовину. Пітер Келлі попросив поліцейських з відділу наркоконтролю перевірити наркотик, оскільки вирішив позиватись проти недобросовісного дилера.

У відповідь правоохоронці запропонували йому приїхати у відділок і віддати наркотик особисто. Перевірка показала, що це дійсно був метамфетамін. Чоловіка заарештували і звинуватили у зберіганні забороненої речовини. Поліцейські після цього випадку жартома запропонували усім охочим «перевіряти наркотики на якість» у їхньому відділку.

Зазначимо, що нещодавно аргентинські поліцейські звинуватили мишей… у знищенні півтонни марихуани.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності