Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Американський неомарксист Обама у висловах про війну в Україні не кращий Трампа, – відповідь йому Подоляка

У коментарі опозиційному журналісту Майклу Накі перший чорношкірий двічі президент США ліберал і неомарксист Барак Обама, за президенства якого відбулася анексія українського Криму росією і почалася російсько-українська війна під назвою “АТО”, заявив, що “збройного вторгнення в Крим” в 2014 році нібито не було, а вони не дали Путіну продовжити напад. Такий собі “Трамп на виворіть”…

Тож радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розкритикував слова Барака Обами про російське вторгнення в Україну.

“Він же не задає навіть питання сам собі: “А ти точно знизив ризики? Ти війну точно попередив? Війни точно немає? Подивися зараз на карту і подивися, що відбувається в Україні. У прямому ефірі, включи і подивися – ти точно попередив війну, виявляється? А це що?”– сказав Подоляк.

На думку радника глави ОП, Захід не хоче визнати помилковість рішень, які призвели до нинішньої трагедії. При цьому вони могли почати дискусію про неможливість мати стосунки з путінською вертикаллю ще після списку Магнітського, вважає Подоляк.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також він зазначив, що в 2022 році в Росії побудували 512 балістичних і крилатих ракет, в яких використовувалися елементи електронної промисловості європейських і американських країн. “Європа дивиться на Росію “з широко закритими очима”, – додав він.

Нагадаємо, нещодавно екс-президент США дав інтерв’ю, в якому висловився і про війну в Україні.

За його словами, “збройного вторгнення в Крим не було”, адже на півострові було багато російськомовних і “певна симпатія” до поглядів, які представляла рф.

Також Обама заявив, що разом з канцлером ФРН Ангелою Меркель закликав до введення санкцій проти росії, щоб не дати Путіну продовжити вторгнення на Донбасі і на решті території України. Колишній президент Штатів заявив, що вони “втримали рубежі”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, що саме в коменді Обами віцепрезидентом працював нинішній президент США Джо Байден і саме курував питання України (чи тільки компанії “Бурізма”?). Американці в США сьогодні політичну трійцю Барака Обами, Гілларі Клінтон і Джо Байдена на зивають сучасними американськими неомарксистами, називають їх засновниками чорношкірого расистського руху BLM та авторами погромів і громадських заворушень під час президенства Трампа, та в послабленні світової позиції США…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності