Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Англієць: Я – ​расист!

«ЗЛ» в попередніх своїх номерах вже не одноразово торкалася теми щодо спровокованої ліберазм-толеразмом окремих європеських політиків експансії біженців з азійських та африканських країн третього світу нашого континенту. Писали критичну реакцію на це урядів Угорщини і Польщі, Церкви, які розуміють усю загрозу, яку несуть усім нам сьогодні ці перевдягнуті у біженців терористи.

Повідомляла «ЗЛ» й про масові переслідування англійською поліцією і депортацію виключно українських мігрантів з туманного Альбіону. І ось по соцмережах вибухом прокотився лист відчаю англійського патріота, який наскільки зрозуміло є юристом і, мабуть, політиком, що з відчаєм готовий визнати себе «расистом» і понести за це покарання, тільки б його рідна Англія схаменулася і вціліла.

Подаємо без скорочень:

«Вітаю! Мене звуть Пол Уестон. Я – ​расист. Я знаю, що я расист, тому що багато мені говорять про це. Лейбористська партія вважає, що я расист. Консерватори вважають, що я – ​расист, ліберали вважають, що я – ​расист. ВВС вважає, що я расист. Тому я повинен бути расистом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Чому ж я расист? Дуже просто: я хочу зберегти культуру моєї країни. Хочу зберегти мій народ. Це безперечно робить мене расистом в сучасному світі.

Треба сказати, що під впливом лівих, курсор расизму значно змістився. Якщо 30—40 років тому, щоб вас назвали расистом, вам потрібно було дійсно відчувати неприязнь до чужих. У мене немає неприязні до чужих.
Те, що я дійсно Глибоко люблю – ​це моя країна, моя культура, мій народ. І я бачу, що все це перебуває сьогодні під загрозою.

Великобританія – ​зовсім маленька країна, яка широко відчинила свої двері для масової еміграції з країн третього світу, і ми просто потонули.

Наші школи не можуть впоратися, наші лікарні не справуємося. Насправді, дуже небагато секторів можуть поки ще справуватися. Наша соціальна допомога теж вже починає здавати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо я хочу захистити той світ, в якому я народився і виріс, мою країну, мою британську культуру, мою історію і мою спадщину, то сьогодні я стаю абсолютно для всього світу расистом.

Однак я не думаю, що вся проблема полягає в цьому.

Я не кажу про те, расист я чи ні. Це я визнаю повністю тепер, тому що абсолютно ясно, що я і є расист. Оскільки так багато людей мені це сказали, це безсумнівно повинно бути правдою.

Ймовірно я також і ісламофоб. Фобія – ​це ірраціональна боязнь чогось. Ні, у мене немає ірраціональної боязні ісламу. Я сприймаю сучасний світ таким, яким він є сьогодні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Я, приміром, заглядаю в Сирію, де близько 100 000 чоловік були вбиті за 2 роки, і де мусульмани шиїти і суніти вбивають один одного. Я заглядаю в Індонезію, в Єгипет, в Китай і до філіппінців. І куди б ви не подивилися – ​скрізь проблеми з ісламом.

Вони жорстокі, вони, я б сказав, щоб посилити мою репутацію расиста, мають глибоко брутальну політичну і релігійну ідеологію.

Багато людей не поділяють цієї точки зору. Вкрай ліві, звичайно, скажуть, що не можна критикувати іслам тому, що це релігія, а зараз в цій країні існують закони, які говорять, що, якщо ви критикуєте релігію, то ви стаєте винними в розпалюванні релігійної ненависті.

Однак іслам – ​це не просто релігія. Іслам – ​це також політична доктрина, і ми повинні мати можливість піддавати його критиці в тому, що є політичним. Адже це одночасно і політична, і релігійна культура.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І я хотів би знати, чи є у мене право мати свою думку на цей рахунок. Знаєте, ми зіткнулися з великою проблемою, і вона не вирішиться сама собою, а з плином часу буде ставати тільки гірше. Ми – ​гаснуча нація в плані демографії, тоді як мусульманська популяція росте в 9 разів швидше, ніж всі інші.

Коли я заглядаю в майбутнє, то бачу загальну громадянську релігійну війну, яка матиме місце в цій країні.
Немислимі речі, які сьогодні відбуваються в Сирії, відбудуться тут до 2040 або зовсім виразно до 2050. І я б не хотів, щоб Великобританія стала такого роду країною.

Тому я буду викривати іслам як жорстоку і відсталу політико-релігійну доктрину. І мені байдуже, що інші про це подумають, тому що, якщо ми будемо сидіти, склавши руки, то нас затягне в таке, про що багато хто тут, у Великобританії, навіть і уявити собі не може.

Так, що нам необхідно викривати іслам, як він є. І ми повинні почати захищатися від нього тим чи іншим способом. Проблемою, якщо ви хочете від нього захиститися, є те, що вас тут же звинуватять в расизмі.
«Я не расист, але…»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ну так я згоден: я – ​расист. Якщо я не хочу, щоб громадянська війна сталася в моїй країні, то я готовий прийняти те, що я – ​расист. І вам теж доведеться це прийняти.

Давайте всі разом скажемо: «Так, ми всі жахливі, жахливі расисти», – ​і почнемо атакувати цю ідеологію, яка є найвищою мірою відсталою, жорстокою і примітивною, і яку ми з доброї волі впустили в нашу країну, завдяки лівим, таким людям, як Тоні Блер (Прем’єр-міністр Великобританії, – ​ред.), які зробили це навмисне з метою зруйнувати нашу культуру, наш народ і нашу, мою країну.

Це було зроблено навмисно, а потім нам сказали: «Ви не маєте права заперечувати».

Особисто я заперечую, пане Блер, і скажу Вам ось, що: Ви скасували закон про зраду незабаром після Вашого приходу до влади. Я припускаю, пане Блер, що Ви вчинили зраду. Я думаю, що Ви винні в зраді, бо Ви винні в масивному Привозі популяції з третього світу, щоб потім повернути нам ніж у рані з мультикультуралізмом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Це зрада, бо Вашим найпершим завданням було захищати інтереси населення цієї країни. Сам факт того, що ви свідомо хотіли нас зруйнувати і повалити, є злочинним актом.

Те, що закони були скасовані, не має значення. Їх можна відновити. І прийде день, пане Блер, коли Вас будуть судити за зраду разом з усіма, хто входив у Ваш уряд з усіма високопоставленими політиками, які допустили, щоб цей злочинний акт здійснився.

Додам ще: Для мене не має значення, що мене можуть переслідувати за расизм або розпалювання релігійної ненависті. Я в це зовсім не вірю. Я вірю тільки в одне: я захищаю мою країну, мій народ, мою культуру. А все інше може котитися до дідькової матері.

Я – ​расист».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності