Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Англійський детектив по-українськи – бабуся отруїла колекторів

15 липня увечері на трасі Київ-Одеса в позашляховику BMW X-5 були виявлені тіла трьох чоловіків 43, 45 і 37 років. Експертиза показала, що причиною їх смерті стало отруєння грибами. Втім, як з’ясувалося, справа – далеко не в грибах…

В ході проведення слідчих заходів стало ясно, що всі громадяни працювали в колекторському агентстві і займалися вибиванням боргів. Останнє їх адресою стало селище Вишній Лісок, в якому проживає літня жінка Є.К., яка є неплатником за кредитом.

Сама Є.К. на момент виявлення тіл знаходилася в реанімаційному відділенні місцевої районної лікарні з сильним отруєнням грибами. 13 липня, за словами Є.К., колектори приїхали до неї додому для стягнення боргу, де після погроз жінці, побачивши на плиті грибний суп, буцімто самі попросили, щоб жінка пригостила їх.

Є.К. пригостила колекторів грибочками і навіть сама сіла за стіл з ними.27

Як результат: три трупи, сама Є.К. встигла вчасно викликати фельдшера, який оперативно зробив їй промивання шлунка. Вона пояснила слідству, що зібрала гриби в лісі і готувала для себе, тому і їла разом із загиблими. Самі загиблі після отруєння відчували сильні муки, не могли дістатися до дороги або викликати допомогу по телефону, так як у них почався параліч, а через деякий час зупинка дихання з наступною болісною смертю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Які саме гриби послужили причиною смерті трьох людей не називається, але можна припустити, що це була бліда поганка, яка в липні на Одещині вже забрала життя цілої сім’ї.

Так само залишається таємницею чи саме ці ж грибочки із непроханими гостями коштувала сама літня жінка, чий організм мав би виявитися значно слабшим ніж у чоловіків?

Історія, яка на перший погляд, якби не була правдивою, могла б легко видатися за фейкову, може легко слугувати сюжетом для будь-якого з детективних романів Агати Крісті та її послідовників.

Читайте: Семеро чоловік отруїлися грибами – вагітна матір і 11-річний син померли

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дивіться також, як в Україні працюють «професійні» колектори:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності