Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Англосакси дають Україні СОТНІ нових БПЛА далекої дії…

Велика Британія надішле в Україну сотні нових ударних дальнобійних безпілотників дальнього радіусу дії з дальністю польоту понад 200 км.

Про це повідомляє Reuters.

Після прибуття Президента Володимира Зеленського в Британію для переговорів з прем’єр-міністром Ріші Сунаком британський уряд повідомив про передачу Україні дальнобійних безпілотників.

“Сьогодні прем’єр-міністр підтвердить подальше надання Великою Британією сотень ракет протиповітряної оборони та нових безпілотних авіаційних систем, включаючи сотні нових ударних безпілотників дальнього радіусу дії з дальністю польоту понад 200 км”, – йдеться у повідомленні уряду (до Москви від України біля 500 км).

Зазначається, що все перелічене вище буде доставлено протягом найближчих місяців, оскільки Україна готується посилити свій опір вторгненню московитів.

Німеччина надає Україні пакет військової допомоги вартістю 2,7 млрд євро, який допоможе українцям ефективно захищатися від агресора.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності