Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Анушкевичус поставив свободівцям «ПАТ»

28 жовтня програвший в першому турі вибори, але ще діючий мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус звільнив з посади директора КП «Водоекотехпром» Миколу Саєвича, який пообіцяв оскаржити своє рішення у суді.

На захист Саєвича тоді встали комунальники, а колишній директор ТОВ «Білоцерківвода» Ольга Бабій прямо заявила, що розпорядження про звільнення Саєвича йде всупереч закону.

Більше того, на захист Саєвича тоді став й свободівець Руслан Марцінків, який вже 15 листопада переміг на виборах міського голови у другому турі. Тоді він прямо сказав свободівському виданню «Галка», що вважає, що звільнений міським головою Вікторем Анушкевичусом гендиректор «Водоекотехпрому» Микола Саєвич має залишитися на своїй роботі. Й не дивно, адже подейкують, що Саєвич був одним з таємних спонсорів виборчої кампанії свободівця…

І ось вже цього понеділка, в останній день свого перебування на посаді міського голови Івано-Франківська, Віктор Анушкевичус призначив директором КП «Водоекотехпром» свого заступника з питань комунального господарства Руслана Гайду, який попри те, що нещодавно й балотувався до місцевої ради від БПП, вважається людиною дуже близькою до місцевих свободівців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож тепер сміливо можна сказати, що Віктор Андрюсович таки зумів красиво піти із займаної ним впродовж дев’яти років посади, наостанок показавши вищий пілотаж політичного мистецтва – ​поставивши своєму колишньому конкуренту і наступнику в кріслі мера «пат», що мовою шахів означає безвихідну ситуацію. Адже, чи залишить Марцінків директором КП «Водоекотехпрому» Гайду, чи буде вірним своїм словам і поверне Саєвича, він все рівно втрачає репутацію, що є поганою прикметою на початку роботи на новій для себе посаді мера.

Але, на жаль, все вище викладене виявилося лиш «качкою» на яку окрім політичних опонентів Віктора Анушкевичуса чомусь повелися чи не всі місцеві ЗМІ…

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності