Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

АНУШКЕВИЧУС ЗУМІВ ОБ’ЄДНАТИ ПАРТІЇ

26 вересня 2015 року відбулась конференція Івано-­Фран­ківської міської організації Української народної партії (УНП) з висування власних кандидатів до міської ради та на голову міста.

Звертає на себе увагу те, що конференція відбулася в Центрі патріотичного виховання молоді імені Степана Бандери, чий пам’ятник, як провідника Українського народу, за добрим звичаєм перед початком конференції делегати на чолі з міським головою Віктором Анушкевичусом традиційно вшанували покладанням до нього квітів.

an2Під час конференції делегати пригадали, як за останні дев’ять років громада міста, і вони, як її невід’ємна частина, разом з нині діючим міським головою Віктором Анушкевичусом, вистояли і перемогли надзвичайно велику повінь й таку ж епідемію, як спільними зусиллями мера, депутатського корпусу і громади (платників податків) у місті таки розпочали ремон­туватися дороги, в тому числі й Набережна ім. Стефаника. Пригадали й те, що Івано-Франківськ з 250 тис. населенням увійшов до міст-лідерів України по забезпеченню дошкільними і шкільними навчальними закладами, а нині в місті водночас ведеться будівництво аж шести садочків, чотири з яких уже найближчим часом будуть відкритими…

an3Отож, логічно, що делегати запропонували і одноголосно підтримали висування Віктора Анушкевичуса кандидатом на посаду Івано-Фран­ківського міського голови, який, проявляючи свою політичну стабільність, вже двічі обирався на цю посаду саме від УНП і йтиме від неї вже втретє. Адже люди не хочуть і бояться уявити своїм новим головою когось з представників олігархату, які не тільки змінюють від власної вигоди політичні партії, а й загрожують місту та його бізнесу поверненням у буремні бандитські 90-і роки. Місто галицької інтелігенції потребує досвідченого управлінця, а не хама.

Важливим прецедентом є й те, що Українська народна партія є чи не єдиною партією, що на цих виборах об’єдналася з іншими патріотичними партіями, а саме з Конгресом українських націоналістів (КУН), міською організацією Української спілки ветеранів Афганістану та рядом громадських організацій. Тому й не дивно, що до числа 42 висунутих і затверджених на з’їзді кандидатів до міської ради увійшли чи не найвідоміші і найповажніші у місті представники освіти, медицини, виконавчої влади, мистецтва, медіа, спорту, малого бізнесу, ветерани Афганістану й АТО, волонтери та громадські діячі.

Тому учасники конференції переконані, що в разі проходження цих кандидатів до міської ради та у крісло її голови, жодна галузь життя Івано-Франківська не опиниться поза їхньою професійною увагою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Звісно, що це об’єднання спричинило переляк в стані ворогів громади, та їх невдалу спробу кинути тінь негативу на цю об’єднану команду. Але, як мудро на це зауважив Віктор Анушкевичус, ані він сам, ані кандидати, список яких він очолюватиме поряд зі своїм висуванням у мери, не збираються відповідати брудом на бруд, а тому лиш опонуватимуть іншим своїми попередніми досягненнями в роботі на благо громади Івано-Франківська.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності