Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Атака дронів на Бурдж-халіфа в ОАЕ

Сьогодні вночі Абу-Дабі, столицю Об’єднаних Арабських Еміратів, знову обстріляли ракетами. Місцеві жителі чули вибухи й звуки сирен. Ракети перехоплювали сили ППО ОАЕ, а хусити попередили про напад на Бурдж-халіфу.
Про це повідомляється в Telegram-каналі Ateo Breaking.
Ракетний вогонь по Абу-Дабі був відкритий приблизно о 2:55, вночі 24 січня. Місцеві почули лячні звуки, незабаром інформацію про вибухи підтвердили й в поліції.
Після цього стало відомо, що над Абу-Дабі закрили повітряний простір для літаків. У столиці були чутні 4 гучних вибухи та звуки сирен, місцеві знімали політ ракет на відео. Поліція Абу-Дабі повідомляла, що ракети перехоплюються силами ППО.
Незабаром хусити звернулися до уряду ОАЕ з попередженням. Вони заявили, що можуть напасти на Бурдж-Халіфу та опублікували провокаційну картинку.
Військові оглядачі, як передає Telegram-канал, стверджували, що хусити обстрілювали Абу-Дабі з новітнього озброєння, яке їм передав Іран.
У священній Мецці розгорнули систему ППО для захисту святинь через загрозу, що виходить від Ірану і його послідовників в регіоні“, – передає слова кореспондента Mustafá Elasri Ateo Breaking.
О 04:44 ситуація в Абу-Дабі нормалізувалася. Обстріли припинилися, а незабаром стало відомо, що в Ємені повністю відключили інтернет.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності