Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Аварія на 1-му енергоблоці Рівненської АЕС

Вихідними, що минули, а саме 12 грудня о 1 годині 43 хвилини енергоблок №1 Рівненської АЕС (ВВЕР-440) відключено від мережі. Відключення відбулось внаслідок спрацювання автоматичного захисту по факту відключення турбін блоку.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм, повідомляє Енергоатом.

Нагадаємо, буквально за два дні до аварії, Державна інспекція ядерного регулювання України, за результатами експертизи, дозволила першому блоку Рівненської АЕС працювати ще десять років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі причина відключення енергоблока №1 з’ясовується.

Станом на 2 годину 12 грудня 2020 року у роботі перебуває енергоблок №2 Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 430 МВт.

Зауважень до роботи основного устаткування енергоблоку та персоналу немає.

На енергоблоці №3 (ВВЕР-1000) – 28-а доба планово-попереджувального ремонту, а на блоці №4 (ВВЕР – 1000) – 97-а доба планово-попереджувального ремонту. Ведуться роботи згідно графіків ремонту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності