Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Аварія російського танкера довела змову Заходу і рф про обхід санкцій…

Танкер Andromeda Star із «тіньового флоту» суден, зібраних для перевезення російської нафти, зіткнувся з іншим судном недалеко від берегів Данії.

Про це повідомляє Bloomberg.

Інцидент за участю 15-річного нафтового танкера Andromeda Star стався 2 березня, йдеться у заяві Морського управління Данії. Справа все ще розслідується, повідомили у відомстві, не уточнивши подробиць.

Судно мало відвантажити російську нафту марки «Юралс» 4 березня в балтійському порту Приморськ. Натомість воно вирушило на ремонт до одного з портів Данії, куди прибув 17 березня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Bloomberg зазначають, що ця аварія – це ще одне нагадування про ризики, які «тіньовий флот» є для вод навіть тих європейських країн, які більше не беруть участі в торгівлі з Москвою. Судном управляє компанія Margao Marine Solutions OPC, що базується на Гоа, Індія.

росія створила «тіньовий флот» танкерів, щоб підтримувати експорт нафти після безлічі санкцій з боку США, Європейського Союзу та країн «Великої сімки». За деякими галузевими оцінками цей флот налічує до 600 суден.

Нагадаємо, що Китай планує у березні імпортувати рекордну кількість російської нафти Sokol, яка зависла на ринку. Її раніше відмовилась брати Індія через санкції США.

державні нафтопереробні заводи Індії, які після початку війни в Україні стали другими після Китаю найбільшими покупцями російської нафти, відмовилися укласти тривалі контракти з «Роснєфтью» через жорсткіші санкції США.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тим часом, у Туреччині нафтовий термінал у місті Дьортьол на південному узбережжі країни відмовився від операцій з російською нафтою та нафтопродуктами. Причиною стала загроза санкцій.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності