Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Аварійна посадка рейсу Ryanair і 33 постраждалих

У п’ятницю, 13 липня, 33 пасажири рейсу Ryanair, який аварійно приземлився в німецькому Франкфурті, були госпіталізовані через погане самопочуття. Про це повідомляє Reuters.

Літак виконував рейс з Дубліна в хорватське місто Задар. Раптово в салоні літака понизився тиск і судно здійснило аварійну посадку у Франкфурті.

На борту літака перебувало 189 пасажирів, 33 з них звернулися до лікаря, у деяких почалася кровотеча з вух.

Зазначимо, що Ryanair підписав контракт з аеропортом Бориспіль та аеропортом Львів і офіційно оголосив нові напрямки в Україну! Восени 2018 року цей ірландський лоукост відкриє 15 маршрутів з України: 10 з Києва та 5 зі Львова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

13 липня повідомлялося, що літак авіакомпанії Air China пішов на аварійне зниження. Пілот намагався приховати факт свого куріння і замість відключення вентиляційної системи, випадково відключив кондиціонер, що призвело до різкого зниження рівня кисню в літаку. Після відключення кондиціонера зі стелі випали кисневі маски, а екіпаж різко знизив висоту польоту (на 6200 метрів).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності