Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Авіакомпанія забула багаж українських туристів в аеропорту Харкова

В Україні новий авіаскандал. Туристи, які відлетіли 25 липня в Італію рейсом Харків – Ріміні, після прибуття на місце виявили, що весь їх багаж залишився в харківському аеропорту.bagazh1

Як з’ясувалося, багаж просто не завантажили в літак і залишили в аеропорту. Лайнер вилетів з порожнім багажним відсіком. Представники авіапідприємства стверджують, що за дивне рішення відповідальність несе авіакомпанія, а приймає рішення такого роду екіпаж повітряного судна. Рейс YE 5671 виконувався авіакомпанією Yanair.
26 липня в аеропорту «Харків» заявили, що спробують якнайшвидше доставити багаж пасажирам в Ріміні. Пасажири при цьому скаржаться, що наступний плановий рейс на Ріміні буде тільки через тиждень, а тому є велика ймовірність залишитися без потрібних речей на весь період відпочинку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності