Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Автобан до Українського кордону збудує Словаччина, – дороги починаються по той бік кордону

У східній Словаччині триває підготовка до будівництва швидкісного автобану D1, зокрема ділянки від міста Кошице до кордону з Україною.

Міністерство транспорту та будівництва Словаччини замовило мультимодальне дослідження вартістю 750 000 євро – як найкраще спроєктувати цю автостраду.

У ході дослідження буде оцінено найбільш відповідний маршрут і спосіб будівництва.

Як повідомив державний секретар міністерства транспорту Ярослав Кмеш після з’єднання Братислави з Кошице автострада D1 буде продовжуватись приблизно на 70 кілометрів у напрямку до українського кордону. Попередня вартість – 1 млрд євро.

За його словами, в інтересах Словаччини бути пов’язаною зі своїм східним сусідом якісною інфраструктурою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Хороші міжнародні зв’язки допомагають покращити економічне та соціальне зростання країн. Мультимодальне дослідження вартістю 750 000 євро включатиме також проєктування окрім автомобільних доріг й залізничний транспорт”, – додав Ярослав Кмеш.

Дослідження фінансуватиметься з фондів ЄС. Автостраду за попередніми даними мають повністю завершити до 2035 року.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності