Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“Авторитетам” з росії було не “взападло” вступати до добробату ЗСУ?!

СБУ викрила кримінальних авторитетів із рф, які намагалися вступити до добровольчих батальйонів Києва, — повідомляє прес-служба СБУ.

Один із затриманих виявився громадянином росії, який перебував у списку санкцій РНБО як кримінальний авторитет, причетний до скоєння тяжких злочинів. У зв’язку з цим він мав заборону на в’їзд в Україну.

Іншим зловмисником є ​​російський рецидивіст, неодноразово засуджений до ув’язнення, зокрема за вбивство. На території України він також був нелегально.

“Співробітники Служби безпеки своєчасно викрили потенційну загрозу і затримали обох зловмисників. З метою недопущення злочинів вказані особи були примусово видворені з України”, – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тільки ось залишається загадкою, навіщо російським кримінальному авторитету і рецидивісту вступати до лав збройних сил ворожої їм держави? Адже їм служити у власних ЗС “взападло” і не по-поняттях. Невже, завербовані фсб шпигуни? – Так це ще більше “западло” співпрацювати із органами. Чи повелися на “високу” зарплату в ЗСУ, – то ж які вони тоді авторитети, якщо працюватимуть/служитимуть за зарплатню?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності