Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Азербайджанці викрали у Львові турка та вимагали за нього викуп

35-річного громадянина Туреччини викрали декілька днів тому на площі Галицькій  у Львові. Про зникнення чоловіка повідомили поліції 21 жовтня. У повідомленні йшлося, що турку погрожували зброєю, посадили в автомобіль проти його волі та кудись вивезли. За його звільнення зловмисники вимагали сто тисяч доларів США у знайомого викраденого – його співвітчизника.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України та ч.2 ст.189 (вимагання) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі.

Близько півсотні правоохоронців було залучено до пошуків чоловіка. Зловмисників таки вдалося знайти та заарештувати. Ними виявилися троє чоловіків: 26, 27 та 40 років. Двоє з них громадяни Азербайджану, ще один – громадянин Туреччини.

Зараз суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без альтернативи внесення застави.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності