Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Азербайджанська спецоперація “Відплата” та мобілізація в Нагірному Карабасі

Азербайджан вимагає повної демілітаризації Нагірного Карабаху, заявили у Міноборони країни після проведення ним сьогодні спецоперації “Відплата”.

Азербайджан застосував “Байратари” за позиціями російського союзника Вірменії у Нагірному Карабаху, повідомили турецькі ЗМІ.

При цьому в Міноборони Нагірного Карабаху підтвердили загибель двох та поранення 14 військовослужбовців. Тим часом Міноборони Азербайджану заявило про загибель свого військового.

За даними Міноборони Азербайджану, під час операції “Відплата” було взято під контроль кілька висот уздовж карабахського хребта Малого Кавказу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також під час ударів по об’єктах, включаючи військову частину, було знищено та поранено живу силу вірменських збройних формувань, а також знищено кілька гаубиць Д-30, військові транспортні засоби та велику кількість боєприпасів.

У Нагірному Карабасі з 3 серпня оголошено часткову військову мобілізацію. Відповідний указ підписав президент невизнаної республіки Араїк Арутюнян.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності