Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Азербайджанця, який називав себе “смотрящим за Тячівщиною”, судитимуть за вимагання

Прокуратура відправила до суду справу щодо 46-річного громадянина Азербайджану, кримінального авторитета із санкційного списку РНБО, який протягом кількох місяців вимагав гроші від закарпатського підприємця та погрожував його родині. Чоловіка затримали ще на початку червня 2021 року, раніше він вже відсидів 15 років у тюрмі за вбивство, зараз затриманому загрожує до 7 років за ґратами.

Як повідомляє прес-служба Закарпатської обласної прокуратури, до суду вже скерований обвинувальний акт щодо громадянина Азербайджану, котрий фігурує у санкційних списках РНБО як кримінальний авторитет і злодій в законі. Його звинувачують за ст. ч. 2 ст. 189 ККУ (повторне вимагання з погрозами застосування насильства).

«Іноземець протягом чотирьох місяців систематично вимагав грошові кошти в розмірі 1000 доларів і 1200 євро від керівника товариства, що займається виробництвом меблів. Приводом стало невчасне виконання одного з замовлень. Обвинувачений телефонував чоловіку, представлявся «смотрящим» за Тячівським районом і погрожував йому та його родині», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Як уточнили у прес-службі прокуратури, затримали 46-річного громадянина Азербайджану у червні 2021 року, відомо, що чоловік є неодноразово судимий, зокрема, за вбивство і розбій, має зв’язки з криміналітетом на Закарпатті (раніше чоловік вже відсидів 15 років у тюрмі за вбивство з корисливих мотивів). Чоловік є серед 111 кримінальних «авторитетів», включених до санкційного списку РНБО. Протягом слідства затриманий перебував під вартою без можливості внесення застави.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності