Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Багато «проблемних» суддів, – Зеленський анонсував перезавантаження судової системи

Судова система України буде перезавантажена. Про це Президент Володимир Зеленський заявив журналістам в одному з центрів надання адміністративних послуг під час отримання ID-картки.15

«У нас складна ситуація з судами. Вона завжди була дуже складна. Вони — особистості в цій країні. Ми зараз з цим боремось. Ми говоримо про захист наших інвесторів. Ви знаєте, що у нас пройшов конкурс через те що ми прийняли закон про концесії. У нас одразу була концесія двох портів. Один з цих портів, який виграли катарці, які заходять на наш ринок, тут же після того, як вони виграли — хтось вирішив через суд, один із гучних судів, заблокувати їх вхід», — розповів Президент.

З його слів, наразі влада займається налагодженням системи з протидії подібним випадкам.

Зокрема, за словами Президента, в Україні є багато «проблемних» суддів, які «не дають розвиватись Україні».

«Ми з вами, я впевнений, ще доживемо до моменту, коли буде перезавантажена судова система. При цьому я знаю, що в Україні є дуже багато порядних суддів, але, на жаль, є і велика кількість проблемних кейсів, які не дають розвиватись Україні, не дають можливості інвестицій, як українських, так і західних», — сказав Володимир Зеленський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності