Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Байдену довіряє все менше американців, – потрібний конфлікт поза США

Офіційно шість із десяти американців негативно оцінюють діяльність Джо Байдена на посаді президента США.

Про це свідчать результати останнього опитування, проведеного агентством SSRS на замовлення телеканалу CNN (соцопитування ж проведені об’єктивними непроурядовими організаціями і ЗМІ, показують, що цифра недовіри Байдена значно вища).

У грудні діяльність свого президента оцінювали негативно 51% американців. Цьогорічне опитування, проведене з 10 січня по 6 лютого, продемонструвало зростання цього показника до 58%. Відповідно, схвалюють роботу Байдена на посаді 41% проти 49% у грудні.

Як зазначається, ще більше падіння симпатій до Байдена демонструють прихильники Демократичної партії. Якщо у грудні його підтримували 94% демократів, то зараз цей показник знизився до 83%. У той же час, дії голови Білого дому схвалюють 36% позапартійних виборців, а також 9% республіканців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зниження рейтингу Байдену за минулий місяць співпало з масштабним сплеском зараження COVID-штамом Омікрон, а також з хвилею інфляції, пов’язаної з економічним спадом у результаті пандемії.

Це теж відбилося в опитуванні. Зокрема рівень схвалення роботи чинної адміністрації США в економічній сфері знизився на вісім пунктів порівняно з груднем, а у справі боротьби з коронавірусом – на 9%.

Організатори дослідження уточнили, що у ньому взяли участь 1527 респондентів, опитаних дистанційно.

Нагадаємо, президент США Джо Байден попросив американців залишити Україну вже зараз. Бо Росія продовжує загрожувати вторгненням. За його словами, ситуація будь-якої миті може вийти з-під контролю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент США Джо Байден нібито непублічно, в жартівливій формі, висловлювався про президента Росії Володимира Путіна, лідера Франції Емманюеля Макрона, прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона і канцлера Німеччини Олафа Шольце.

Президент США Джо Байден формально схвалив розгортання додаткових американських військ у Східній Європі. Це має статися найближчими днями.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності