Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Байден нав’язує політику терпимості

Україна має виконувати зобов’язання щодо мінських угод більшою міро, ніж Росія. Про це заявив віце-президент США Джозеф Байден за підсумками зустрічі з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком.

«Треба виконувати зобов’язання України щодо мінських угод. Росіяни не виконують свої зобов’язання і домовленості і прем’єр-міністр (Арсеній Яценюк, – ​ред.) знає – ​ви не можете зі своєї сторони не виконувати ці зобов’язання. В іншому разі в Європі люди скажуть – ​вони одинакові. Ви повинні зробити більше», – ​сказав Байден.

«Ми беремо на себе зобов’язання, щоб увесь світ виконував цей експеримент, в якому ви з Вашими колегами берете участь», – ​додав політик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що деескалація конфлікту на Донбасі та питання Криму були головними у перемовинах президента України Петра Порошенка з віце-президентом США Джо Байденом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності