Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Балога залишається мером Мукачева, – попередні результати виборів на Закарпатті

За попередніми результатами голосування вже відомі деякі переможці на виборах голів ОТГ у Закарпатській області.

Кандидат в депутати до Ужгородської міської ради Віталій Глагола повідомив, що переможцем на голову Мукачівської ОТГ став чинний мер Андрій Балога.

Також перемогу на голову Виноградівської ОТГ здобув чинний мер Виноградова Степан Бочкай, якого підтримувала партія Рідне Закарпаття. Бочкаю протистояв кандидат, якого підтримували Слуги Народу – Іван Бушко. Якщо зважити на те, що Бочкая підтримував один із засновників партії Рідне Закарпаття, нардеп-багатій Владіслав Поляк, то грошові ресурси штабу Бочкая були в рази більшими.

Також попередньо відомо, що мер Чопа Валерій Самардак виграв вибори на голову Чопської ОТГ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Потужні сили кинули Слуги Народу на Пилипецьку ОТГ, бо це незабаром буде дуже грошове місце, і їм вдалося перемогти чинного сільського голову Пилипця Василя Готру. Тут наразі вибори виграє Віталій Пиринець.

А от в Хусті попри тиск з боку голови ОДА Олексія Петрова, який особисто навідався в день виборів до Хуста, щоб контролювати хід виборів, головою ОТГ таки став чинний мер міста Володимир Кащук.

Переконливу перемогу здобув і голова Міжгірської райради Василь Щур, якого підтримували Слуги Народу, на виборах голови Міжгірської ОТГ.

Легко переміг і чинний голова Полянської ОТГ Іван Дрогобецький, який йшов від партії ОПЗЖ. Фактично, саме ця ОТГ залишається оплотом цієї партії на Закарпатті завдяки великій популярності колишнього регіонала Дрогобецького.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Залишається на своїй посаді голови Вільховецької ОТГ Михайло Цірик, чинний мер Берегова Золтан Баб’як очолюватиме Берегівську ОТГ, а голова Тячівської ОТГ Іван Ковач і надалі тут керуватиме.

Головою Середнянської ОТГ стане чинний голова Ужгородської райради Руслан Чорнак.

Вибори на голову Оноківської ОТГ виграла Марія Коваль-Мазюта.

Колочавську ОТГ очолить Василь Худинець, а Синевирську ОТГ – Іван Чуп.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Юрій Марусяк, скоріше за все, залишиться головою Баранинської ОТГ. Івановецька ОТГ – Михайло Мишкулинець.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності