Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Банду кіднеперів затримало на Закарпатті СБУ

Служба безпеки України нейтралізувала у Закарпатській області так звану «бойову групу» міжрегіонального організованого угруповання, яке тероризувало і залякувало громадян. Встановлено факт викрадення людини, з якої зловмисники вимагали гроші.

У разі несплати 4-х тисяч доларів, вони погрожували потерпілому вбивством.

Правоохоронці під час спецоперації затримали у Мукачеві організатора і учасників банди.

За попередніми даними слідства, до складу групи входило четверо мешканців Дніпра, один з яких раніше засуджений за вчинення тяжких злочинів. Зловмисники створювали штучні конфліктні ситуації і після цього вимагали гроші за нібито «владнання» ситуації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Щоб змусити потерпілих платити, бандити застосовували психологічний тиск і погрожували фізичною розправою.

 

У межах кримінального провадження за ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України повідомлено про підозру чотирьом фігурантам. Зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави – близько 91 тис. грн для одного з фігурантів і майже 80 тис. грн для кожного з трьох інших.

Тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до діяльності організованого угруповання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Спецоперація проводилась спільно зі співробітниками Національної поліції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури, інформує управління СБУ у Закарпатті на своїй сторінці.

Раніше газета “За лаштунками” повідомляла про затримання банд кіднеперів на Одещині та Буковині.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності