Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

БАТЬКО ПРО ВСЕ ВЖЕ ДОМОВИВСЯ?..

Син екс-міського голови Івано-Франківська і екс-нардепа від НУ Зіновія Шкутяка, Петро, екс-голова Долинської РДА періоду Януковича, голова Івано-Франківської міської організації «Солідарності», депутат облради увійшов до комісії обласної ради щодо перевірки законності розміщення на території аеропорту установки для виробництва бітумної емульсії.

За словами народного обранця, обласна влада повинна перевірити, що саме відбувається на території міжнародного аеропорту «Івано-Франківськ», який є власністю громади Прикарпаття.

«Ми не повинні перешкоджати ремонту доріг в області, але зобов`язані знати, що там відбувається і чи відповідають дії підприємства вимогам законодавства», – пояснив Петро Шкутяк.

Нагадаємо, мешканці мікрорайону Опришівці в Івано-Франківську скаржаться на роботу установки для виробництва бітумної емульсії, яку підприємство «Скорозонера» (читай Олександр Шевченко, – ред.) розмістило на території аеропорту. Громадяни мають сумніви не тільки щодо законності розміщення установки, але й просять перевірити ймовірні ризики щодо екологічної безпеки у зв’язку з її роботою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У зв’язку з входженням до згаданої комісії Петра Шкутяка, програвшого минулорічні вибори до ВР по Івано-Франківську згаданому Олександру Шевченку, який нині виявив бажання балотуватися на міського голову обласного центру, багато хто в місті переконаний, що батько, Зіновій Шкутяк, який нині є радником у проПРИВАТівського губернатора області, «уже про все домовився»… і лиш чекає оголошення довиборів до ВР по вищезгаданому округу…

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності