Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Бацька доводить житлом, зарплатами і пенсіями: бути матір’ю – це професія!.. (відео)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував розробити програму “Багатодітна Білорусь” з серйозними новаціями. Про це глава держави заявив днями, виступаючи з доповіддю на VI Всебілоруських народних зборах.

Глава держави, по-перше, запропонував розширити межі використання сімейного капіталу.

“…Мама з трьома дітьми – НЕ домогосподарка. Праця матері повинна оцінюватися так само, як і будь-яка інша. Мама чотирьох дітей – заробила майбутню трудову пенсію. При народженні четвертої дитини надати багатодітній матері право на трудову пенсію, навіть якщо у неї відсутня стаж роботи, – сказав Олександр Лукашенко.

Ми підріжемо будь-які інші програми, але тільки не демографічну, і не по підтримці людей житлом, – підкреслив білоруський лідер. – Будемо підтримувати молоді сім’ї по житлу, адже якщо є де жити, будуть думати і про народження дітей“.
Олександр Лукашенко зазначив, що населення Білорусі за останні п’ять років скоротилася на 90 тис. чоловік.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Для того, щоб землю обробляти і жити в країні, потрібні люди, це головне. Нам треба мінімум 15 млн, а краще 20 млн осіб населення, а ми цю тенденцію зменшення не переломили. І це в майбутньому може стати не просто проблемою, а катастрофою . Тоді на нас будуть дивитися інші густонаселені райони для того, щоб приїхати і у нас жити. Ми не проти того, щоб до нас приїжджали і жили, але в переважній більшості тут повинні жити білоруси, щоб ця земля завжди була білоруська. А для цього треба сьогодні підтримувати матерів, які народжують, ось і все. Багатодітним сім’ям, народжуваності ми повинні приділити особливу увагу“, – вважає Бацька і Президент, якого білоруси можуть не любити, але мають за що поважати…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності