Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

“Байден підтримує приєднання України і Білорусі до ЄС”, – але він там не господар

Normandy Summit Format on Ukraine in Paris

Байден повністю підтримує приєднання України та Білорусі до ЄС, – про це заявила конгресвумен від Демократичної партії Марсі Каптур під час відеоконференції, яку організувала «Коаліція Центральної та Східної Європи”.

Марсі Каптур

«Я переконана, що президент Джо Байден не потребує жодних додаткових знань з приводу того, що має бути зроблено в Центральній Європі (як відповідь США на події у Білорусі). Він повністю підтримує зміцнення Трансатлантичної спільноти і приєднання таких країн як Україна та Білорусь до Євросоюзу. Такі ж самі цілі і в мене”, – зазначила конгресвумен від штату Огайо, яка очолює Групу з підтримки України у Палаті представників США.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Реагуючи на ситуацію у Білорусі, Марсі Каптур заявила, що стурбована поведінкою Лукашенка і сподівається на розширення американських санкцій щодо білорусів та росіян, причетних до порушення прав людини у Білорусі.

Замість того, щоб відреагувати на заклики до більшої свободи, Лукашенко звернувся до російського диктатора Володимира Путіна, щоб отримати від нього гарантії за кредитами, і допомогу від їхніх пропагандистів і спецслужб”, – заявила конгресвумен. – “США повинні розширити санкції щодо тих, хто займається у Білорусі злочинною діяльністю, зокрема щодо співробітників спецслужб та МВС, а також щодо росіян, причетних до білоруських подій”.

Попри те, що президент Байден “повністю підтримує” приєднання України та Білорусі до ЄС, і це є чудово, він повинен усвідомити, що він не є господарем ЄС, бо такими себе давно вважають Макрон і Меркель, які однією рукою, на догоду США, підтримують санкції проти Росії, а іншою, нишком, ласкають Путіна і беруть від нього чи малі капітали. Чого тільки варта німецька історія із Північним Потоком-2…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності