Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

ВПС РФ розмістяться в Білорусі, – такі наслідки цькування Бацьки за подвійним стандартами Заходу

Коли англо-саксонські ліберали називають двадцятилітнє керівництво ФРН Ангелою Меркель – “демократією”, а лідера Білорусі, ще задовго до “Білоруського майдану”, за це саме обізвали  – “диктатором”, підсунувши йому в опоненти політично безграмотну дочку кухарки, інакшої відповіді можна було і не чекати:

Лукашенко (чи Путін? – тепер це не має суттєвого значення) хоче розмістити в Білорусі військові літаки Росії і пропонує, щоб на цих літаках літали росіяни і білоруси.

Про це повідомляється на сайті президента Білорусі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Лукашенко сказав, що у країн в 2014 році під час проведення чемпіонату світу з хокею був досвід, коли російські літаки прибули в Білорусь для несення спільного чергування.

Дайте нам ці літаки (додатково до наявних в Білорусі). Але на цих літаках, як тоді, повинні літати росіяни і білоруси разом. А баз достатньо, їх не треба створювати, навіщо гроші даремно витрачати… краще купити або побудувати нові літаки для цього“, – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща і НАТО розгромлені… Росією, – несподіваний результат навчань Польща-НАТО

Це питання він обговорив з президентом РФ Володимиром Путіним у Сочі.

Мушу сказати, що відторгнення у президента Росії я не знайшов. Звичайно, якщо вони зможуть базуватися на наших базах і наші хлопці будуть літати разом з росіянами, природно, треба просити тоді і озброєння до цих літаків. І при тому найсучасніша зброя має бути. Ми не ведемо мову про ядерні боєголовки. Ми ведемо мову про звичайну зброю. Цей блок, напевно, був самим великим в наших переговорах“, – сказав Лукашенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності