Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Бельгійцеві, який забив два голи збірній Росії, Зеленський подарує квартиру у Києві, двокімнатну?

Збірна Бельгії у матчі Євро-2020 з рахунком 3:0 розгромила команду Росії. Бельгієць Ромелу Лукаку, який забив два голи у ворота росіян, отримає квартиру у Києві або під Києвом.

Про це журналістів повідомив прессекретар Зеленського, який поки просив не називати свого імені.

Лукаку підніс величезний, такий емоційно важливий подарунок усім нам, – цитує прессекретар слова Зеленського. – Ми в боргу перед бельгійцем. Тому вважаю справедливим віддячити пану Ромелу і подарувати йому квартиру. Якщо вдасться домовитись з Віталієм Кличком, то в Києві, якщо ні, то десь поблизу, але на квартиру в Україні Лукаку може розраховувати.

Крім того, президент вже дав доручення міністру культури та інформаційної політики Ткаченку заснувати А.Шевченківську премію і вручити її бельгійському форварду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також вже маємо відповідь від Університету Шевченка щодо надання Лукаку звання почесного доктора вишу, яке нещодавно забрали у Лукашенка“, – додає Зеленський.

Проте президент не забув і про другого гравця збірної Бельгії, який відзначився голом у ворота росіян. “За свій чудовий один гол Тома Меньє отримає в подарунок автомобіль ZAZ Forza. Непогана мотивація, правда?” – завершує прессекретар.

Нагадаємо, що тим часом в Росії на Лукаку завели кримінальну справу за співпрацю з СБУ та його ймовірну участь в АТО.

Джерело: UaReview

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності