Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

«БЕНКЕТ ПІД ЧАС ЧУМИ» МАРИНИ ПОРОШЕНКО

Дружина українського президента Марина Порошенко з’явилася між люди із сумкою, яка породила суперечки серед українців.

por marynaЗазначимо, у Києві торбинку цієї фірми можна придбати лише в одному елітному бутику і коштує вона тут 566 тисяч 930 гривень або майже 23 тисячі євро.

Невеличку сумку з крокодилячої шкіри нині дуже модного кольору нюд від італійського бренду Fendi за понад півмільйона гривень перша леді вигуляла на вечорі з нагоди 50-річчя прем’єри фільму «Тіні забутих предків», чим збурила українців.
Звісно, що такий вартісний аксесуар гардеробу у руках дружини Президента в час, коли держава потерпає у злиднях, а на її кордонах йде справжня війна, викликав чимале обурення серед громадян. Хоча, звісно, що в соцмережах відразу знайшлися ті, які стали на захист Марини Порошенко, мотивуючи це тим, що вона є обличчям свого чоловіка – ​мільярдера і Президента водночас.

Сама пані Порошенко виправдовується тим, що аксесуар їй подарував чоловік, а про вартість сумки вона дізналася лише зараз із інтернету: «Це подарунок мого чоловіка мені на 30-ту річницю нашого подружнього життя. Це було рік тому. Я, чесно кажучи, не вживаю такими речами. Але тут – ​ми дуже рідко зараз із ним бачимось, і коли ми пішли на спільний захід, я хотіла йому зробити приємне».

Але рік тому в державі повним ходом йшла війна, а її чоловік на той час уже був Президентом України, який понад півтора року попри свої обіцянки так і не зміг продати свій бізнес, натомість тільки його розширюючи… І це у той час, коли українці, які самі перебувають у потребі, останні свої кошти жертвують українській армії, яка попри все захищає також і Президента з його сім’єю та ту частину їх бізнесу, що знаходиться в Україні. Армію, для якої за одну таку сумочку вартістю в 23 тис. євро, можна було б придбати понад 20 найсучасніших бронежилетів, що вберегли б життя тих хлопців, що нині сидять голодними без амуніції й припасів у окопах замість її сина, який зручно вмостився у парламентському кріслі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І загалом, погляньмо на ту ж Ангелу Меркель чи інших перших леді світу, з чим вони ходять? Такої розкоші у них не побачиш. Натомість відома мультимільйонера і кінодіва Анджеліна Джолі нещодавно довела на одному з престижних показів, що можна виглядати стильною і галантною в сукні за 25 доларів.

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності