Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

БЕНКЕТ ПІД ЧАС ЧУМИ?

Дизайнер Оксана Караванська в рамках джазового фестивалю Alfa Jazz запросила гостей на спільний з Музеєм етнографії показ Vyshyvanka Couture (вишиванки від кутюр). Моделі під джазові інтерпретації українських народних пісень демонстрували старовинні та дизайнерські вишиванки в Митрополичих Садах у Львові.

Маєток 18-го століття, що слугував для проживання Папи Римського Іоана Павла ІІ під час його візиту в 2001 році, перед показом відвідали Терезія Яценюк, дружина колишнього міністра закордонних справ Ірина Дещиця, Андрій і Катерина Садові, дружина Юрія Луценка Ірина, а також Олена Лавренюк з чоловіком. Палати Митрополита Андрея Шептицького завжди закриті для загального доступу, цього разу були люб’язно надані для проведення даного VIP-заходу директором Фонду Духовного Відродження о. Тарасом Міляном.

І тут на серці так любо-любо стало,
Неначе в нас сьогодні все гаразд,
Ніхто не гине десь на Сході,
І не віщує нам ніщо дефолту…

Підготував Ярослав С.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

Полеміка

БЕНКЕТ ПІД ЧАС ЧУМИ

Завершення дня інавгурації п’ятого президента України Петра Порошенка пройшло в Національному музейному комплексі «Мистецький Арсенал». В гості до Президента України приїхали екс-президенти, політики, мільярдери, посли іноземних держав, діячі мистецтв… а в цей час десь зовсім близько, на Сході, йшла війна і гинули українці…

7-1

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності