Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

БЕРЦІ ДЛЯ ЗСУ НА… ЛЬВІВСЬКОМУ РИНКУ

У Львові продають військові берці, які видають лише бійцям Збройних сил. На Краківському ринку торгували черевиками, які нещодавно доставили лише в Академію сухопутних військ.

Про це повідомляє Корупція.Інфо з посиланням на Канал 24.

Фотографії берців з Краківського ринку у Львові викликали збурення у соцмережах. Це взуття – спеціальна партія, призначена не для продажу, лише для Збройних сил. Військовим доставили більше 20 тисяч пар демісезонних черевиків нового зразка.

Усі продавці запевняють: жодних спецтоварів, призначених Збройним силам, у них немає.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Та волонтери кажуть: видно, як продавці заховали свій товар. Навіть частина будок під час рейду не працює. Кажуть, військову амуніцію розпродують уже не вперше.

У медіацентрі Міноборони кажуть: берці не крали. Можливо, їх замовили військові чи волонтери. Реакція із Києва не забарилася – до Львова вирушила інспекція, яка має встановити, чиї черевики продають у місті.

Якщо нестачу виявлять на військовому, його відчислять з академії. Якщо на складі – посадять відповідального, пообіцяв Волонтерський десант Міноборони.

Джерело: Корупція Інфо

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності