Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Без шансів в майбутньому ідентифікувати і перепоховати (фото, відео)

Смерть, як це не страшно визнавати, за ці 16 днів війни стала буденним явищем для багатьох українських міст. Настільки буденним, що людей не встигають хоронити, а тому це роблять у т.зв. братських могилах – траншеях, куди тіла просто скидають, без будь-яких позначок, хто і де закопаний, щоб родичі у майбутньому мали бодай якийсь шанс на перепоховання своїх загиблих рідних…

На першому фото, судячи з кросівок, мабуть загибла дитина, скоріж за все дівчинка, інших двох – поховання у Маріуполі. Прощення за це не буде вже ніколи:

Повне відео до сюжету, на жаль, американський Фейсбук не дозволяє скачати, посилаючись, що поширювати таке є негуманним… Але чи є гуманним те, що США, перші серед країн, які підписували Будапештський меморандум і відібрали в України її ядерне озброєння, натомість обіцяючи їй свій захист, сьогодні нам допомагають тільки санкціями та т.зв. дрібною стрілецькою зброєю, забороняючи навіть сусідній Польщі передати Україні для самозахисту старенькі радянські винищувачі?

Дивіться відео за цим посиланням у ФБ (звісно, якщо дозволить): https://www.facebook.com/ilahe.valiyeva/posts/5472074302826383

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності