Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Безхатченкам накрили стіл

Минулого тижня в середу на парафії Всіх Святих Українського Народу (вул. Українських Декабристів) в Івано-Франківську спільнота “Св. Егідія” провела пікнік для бездомних.

Молодь спільноти товаришує з безхатченками уже 10 років, кожного знає по імені, знає їхні проблеми і турботи. Для них щосереди роздають бутерброди та чай чи воду на вокзалі і в центральній частині міста (поруч Катедрального собору).

Цьогоріч, уже за доброю традицією, пікнік відбувся біля каплички Всіх Святих Українського Народу. Свято розпочалося молебнем до Пресвятої Богородиці. Привітальне слово сказав о. Ярослав Рохман. Опісля всі сіли до святкової трапези. На столі бездомних чекали гарячий борщ із млинцями, картопля з котлетою та солодощі з квасом.

Після обіду “егідіївці” разом із друзями бездомними співали релігійних та українських пісень. Кожен присутній отримав подарунок – теплий одяг та засоби гігієни. Свято закінчилося спільною фотографією.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності