Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

БЕЗСМЕРТНИЙ: Приазовська область

Надзвичайний і повноважний посол України Роман Безсмертний переконаний, що уряду необхідно вже в найближчі дні організовувати, як мінімум, дві нові області, замість Донецької і Луганської. Одна з них, безумовно, повинна бути з центром у Маріуполі. Про це він заявив в ефірі 5 каналу, повідомляють ПУ.

На думку посла, доля окупованих терористами територій вирішена. На їх місці буде випалена земля. «Всі люди звідти повинні бути вивезені. Доля цих територій зрозуміла – її чекає просто порожнеча», – сказав Безсмертний.

На підтвердження своїх слів він навів факти. Те, що Росія прибирає Безлера, Козіцина, робить кадрові перестановки, свідчить про одне: Кремль не працює хаотично. Він виконує свою програму. І ця програма – знищення всього інфраструктурного надбання, яким володіють окуповані території.

Саме тому немає сенсу в Мінських переговорах – вони не будуть виконуватися тією стороною. Немає сенсу купувати вугілля у «ДНР» заради того, щоб забезпечити Слов’янську ТЕС паливом, якщо завтра туди полетить ракета, говорить Безсмертний.
«Очевидно, що доля Слов’янської електростанції, як і всіх інших, вирішена – їх чекає доля аеропорту. Те, у що перетворився донецький аеропорт, будуть перетворені всі станції, всі підприємства і так далі», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності