Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

БІДНА, БІДНА ГОПКО

Народний депутат від партії «Самопоміч», відома завдяки пов’язаними з нею скандалами, Ганна Гопко, вже не вперше заявляє, що народним депутатам треба підняти зарплату. Про це вона знову заявила нещодавно на телеканалі «112».

Цього разу приводом для Гопко вимагати підвищення зарплати нардепам, стало її хвилювання про те, що «бідолашні» обранці не зможуть зібрати в школу дітей… на зарплату в 7000-8000 грн. Тому, у випадку, якщо депутатам не буде піднята зарплатня, від них при такій матеріальній скрутні не можна вимагати бути чесними…

Цікаво, а депутат з т. зв. «кишенькової партії Ігоря Коломойського», не має наміру спробувати зібрати дитину до школи за 1500 грн., як це досі роблять більшість українців?! В іншому разі, коли успішну екс-журналістку і громадську діячку Гопко не влаштовує її нинішня мізерна зарплатня, їй варто скласти свій мандат та повернутися до попереднього роду своїх занять, раз там платять більше, вважають виборці.

Підготував Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності