Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Бідним українцям пропонують нерухомість… в Угорщині

Найдешевший будинок, який продається в Угорщині – це двохкімнатний будинок площею 60 квадратних метрів розташований у селі Недьєш (область Боршод), приблизно за 100 км від Ніредьгази.

Коштує він 300 000 форинтів, що приблизно дорівнює 830 євро. Це практично трохи більше, ніж середня місячна зарплата в країні.

Також до будинку належить 600 квадратних метрів земельної ділянки, неподалік знаходиться озеро Тиса.

А ось найдорожче нерухоме майно в країні – це палац, що знаходиться на вулиці Андраші в Будапешті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Розкішне житло площею 2000 квадратних футів розташована на ділянці з площею понад 1000 квадратних метрів. Агент з нерухомості, що представляє власника, оголосив про ціну комплексу майже у 6 мільярдів форинтів.

Здивує факт, що найдорожча квартира продавалася не в столиці, а на березі озера Балатон.

Квартиру площею 79 квадратних метрів на третьому поверсі панельної будівлі на Золотому пляжі в Шіофоку рекламувало одне з агентств нерухомості.

Квартиру було продано за 74 мільйони форинтів, тобто майже 1 мільйон форинтів за квадратний метр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Надзвичайно висока ціна пояснюється тим, що квартира має терасу площею 40 квадратних метрів, а будинок має прямий вихід на пляж.

У 2020 році через відсутність іноземних туристів власники шукали наймачів для великої кількості квартир, в тому числі для короткострокової оренди.

Як результат, минулого року з’явилося понад 115 000 свіжих пропозицій.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності