Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Білорусія успішно пройшла пандемію без карантину

Позиція Олександра Лукашенко себе повністю виправдала. В країні фіксується спад захворюваності і один з найнижчих у світі показників летальності від COVID-19.

Білорусія залишалася єдиною країною Європи, де не вводили взагалі ніяких обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19. Звичайно, значна кількість приватних компаній перейшла на дистанційний режим, люди стали більш активно носити маски, відвідуваність стадіонів і кінотеатрів впала, а затребуваність кур’єрських служб, навпаки, зросла. Але все це відбувалося за особистою ініціативою громадян. Влада нічого не обмежувала, ну хіба що продовжили на два тижні шкільні канікули.

Олександр Лукашенко вперто твердив, що карантин знищить економіку, але не дасть країні будь-якої суттєвої користі. І тепер виходить, що білоруський лідер мав рацію.

У республіці спостерігається помітний спад і без того неймовірно малої кількості хворих COVID-19, що свідчить про те, що країна легко минула пік захворюваності. Крім того, з Білорусії регулярно літають літаки у популярні туристичні напрямки. А це значить, влада цих країн не побоюються масового завезення COVID-19 туристами. Навіть в Росії міжнародні рейси все ще обмежені.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності