Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Білоруси зводять понтони, позначають червоним свою техніку і… готують загинути в Україні (відео)

У Білорусі розвантажують військову техніку РФ,

а через Прип’ять будують понтонну переправу, через яку можна буде потрапити в Лельчицький район,

що межує з Україною та малюють білоруську військову техніку червоними позначками…

15 березня президент Білорусі Олександр Лукашенко в черговий раз заявив на весь світ, що білоруська армія не збирається втручатися в “операцію, яку проводить Росія”. При цьому американські військові впевнені, що частина запущених Росією в Україну ракет все ж залетіла з території Білорусі. І те, що відбувається зараз недалеко від північного кордону України, схоже, черговий доказ брехні Лукашенка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так, розвідка України заявила, а місцеві жителі підтвердили, що в Білорусі, в декількох кілометрах від кордону з Україною, а саме в Гомельській області, розвантажують російську військову техніку: танки, бронетранспортери, самохідні артилерійські установки.

Місцеві жителі представили відеодоказ, що це дійсно має місце на залізничній станції Мулярівка Петриківського району Гомельської області Білорусі.

А 18 березня слідом за послом Білорусії  в Україні з країни через Молдову втекло 11 співробітників дипустанови Білорусі.

Відомо, що від залізниці до міста танки та інше озброєння перевозять спеціальними вантажівками з платформами, які супроводжують поліцейські машини з проблисковими маячками і сиренами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, стало відомо, що швидкими темпами зводиться понтонна переправа через річку Прип’ять.

Це дозволить російським військам швидко потрапити в Лельчицький район, що межує з Україною.

Також ЗМІ повідомляють, що білоруські війська малюють на своїй військовій техніці червоні позначки.

Зазначимо, що напередодні в інтерв’ю японському телеканалу TBS білоруський президент Олександр Лукашенко зазначив, що в Україні не воює жоден Білоруський солдат. Крім того, він назвав президента Росії Володимира Путіна абсолютно здоровою і адекватною людиною, а також заявив, що Україна повинна стати такою, як Білорусь.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності